Μαθήματα Onnuri Μασάζ στα Χανιά

Νέος κύκλος μαθημάτων Onnuri Μασάζ αρχίζει στα Χανιά
Τι προκύπτει όταν η μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας Su Jok και η μάλαξη (μασάζ) ενωθούν μέσα σε ένα ενιαίο σύστημα; Το Onnuri Μασάζ. Ο όρος Onnuri σημαίνει "συμπαντικό". Σε αυτό το είδος μασάζ κάνουμε πλήρη εφαρμογή κανόνων που προκύπτουν από τη θεωρία Yin / Yang, ασχολούμαστε με τεχνικές που περιλαμβάνουν σπειροειδείς τροχιές και μελετάμε το σώμα σε ένα "παραπέρα" επίπεδο, καθαρά ενεργειακό.

Το Onnuri Μασάζ αποτελεί μια ενεργειακού τύπου θεραπεία, μια εναλλακτική θεραπεία. Τι είναι αυτό που τη διαχωρίζει από τις άλλες μορφές μασάζ; Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τα μέλη του σώματος σαν καθρέπτες ολόκληρου του οργανισμού, πάντα σύμφωνα με τις διδαχές του καθηγητή Park Jae Woo, όπως τις έκανε γνωστές μέσω του συστήματος του Su Jok.

Νέος κύκλος μαθημάτων Onnuri Μασάζ αρχίζει στα Χανιά με την εγκυρότητα και την εμπειρία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης "Φιλομάθεια".

Αντικείμενο: Κύκλος μαθημάτων Onnuri Μασάζ
Φορέας: Κέντρο Διά Βίου Μάθησης "Φιλομάθεια"
Έναρξη Μαθημάτων: 12 Ιουνίου 2017
Κύκλος μαθημάτων: 23 ώρες (θεωρία και πρακτική)

➥ Έμπειροι καθηγητές
➥ Ολοκληρωμένη ύλη
➥ Επαγγελματική κατάρτιση
➥ Βεβαίωση σπουδών από το κέντρο Διά Βίου Μάθησης "Φιλομάθεια"

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης "Φιλομάθεια" για εγγραφές / πληροφορίες:

📞 (+30) 28250 41114

📞 (+30) 697 65 25 635

Μαθήματα Onnuri Μασάζ στα Χανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου